Blog

I’ll take care of you…

Nu am nevoie decat de o sansa. De un moment simplu, in care sa spun tot ce vreau, sa-mi fac curaj si sa fac eu primul pas.

Nu stiu aproape nimic de trecutul tau. Nici nu o sa intreb. O sa ma multumesc daca o sa-mi spui vreodata. Nu stiu cum s-au terminat relatiile sau daca ai fost ranit. Tot ce pot spune e ca eu cred ca as putea sa te fac fericit. Sa-ti ofer linistea cuvenita atunci cand ai nevoie de ea; sa te sarut discret cand nu se uita nimeni. Sa te imbratisez in continuare in fiecare zi. Imi doresc sa-ti aud vocea in fiecare dimineata cand te trezesti.

Pot sa te fac fericit. Pot sa am grija de tine, sa ai tot ce vrei. Pot sa fac sacrificii pentru tine. In asta consta dragostea, nu?

Dar ce e cel mai important…voi fi mereu, langa tine, sa te privesc in ochii adanci si caprui si sa-ti spun cat de mult te iubesc.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *