Blog

Revolta. Nervi. Calm.

„Sunt nervoasa! Am dreptul sa fiu. Si asta va fi o postare necenzurata, asa ca daca aveti de gand sa stati cu laptopu’ in bucatarie si sa va puneti fratii mai mici sa citeasca asta mai bine n-o mai faceti.
Nu mai vreau o viata:). Scurt si la obiect. De ce? Poate pentru ca soarta a fost destul de cruda incat sa-mi dea o familie retardata. Niste parinti carora le place sa dea ordine! Poate pentru ca, m-am saturat sa vars ca proasta siroaie de lacrimi, m-am saturat sa fut palme iphone-ului meu si sa-l distrug, sau sa arunc cu lucruri. Nu am ADHD sau vreo alta boala. Dar cred ca mi-ar fi mult mai bine. Decat sa stau si sa ma lupt degeaba cu ceva ce stiu ca nu pot invinge. „

Asta scrisesem aseara. Si probabil si postam daca nu eram intrerupta. E oribil totusi. Duc o viata de caine. Dar sper sa fie doar o perioada de stres, sa treaca examenele si apele sa se limpezeasca.
Acum sunt calma. Am avut o zi destul de frumoasa. Pentru ca, undeva acolo, e o persoana care sa ma aline de la distanta. O persoana pe care trebuie doar sa o vad si sa ma linistesc. O persoana pe care ma pot baza. Dar ce e cel mai important, o persoana demna de un „te iubesc.”

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *