Blog

Când cuvintele tac…

Când cuvintele tac începi să visezi. Imaginaţia ta crează lucruri minunate care îţi pot face ziua mai frumosă. Mintea ta crează gânduri sau revizualizează amintiri frumoase care te aduc din nou aproape de oamenii dragi ţie.

Când cuvintele tac îţi asculţi bătăile inimii. Pleci urechea la ritmul alert şi laşi muzica inimii să-ţi inunde urechile.

Când cuvintele tac vezi cum prinde viaţă liniştea; vezi cum devine o persoană la fel ca tine, gata să te urmărească doar cu privirea pentru o eternitate.

Visezi, iubeşti, plângi dar nu doar prin cuvinte. Visul nu se exprimă; visul e o creaţie uluitoare a minţii. Iubirea nu se spune, ci se simte. Cuvintele nu pot fi echivalente cu trăirile, cu simţirile, deşi mulţi oameni ajung să aibă impresia asta.

 Dar lacrimile? Tristeţea? Să fie oare singurele chei care duc la cuvinte, la comunicare? Oamenii plâng pentru că simt nevoia. Alţii stau şi îi ascultă sau le oferă un umăr pe care să plângă.
 Vezi? Când cuvintele tac sentimentele vorbesc. E o legătură strânsă.
Tu ce faci când cuvintele tac?
Când cuvintele tac eu continui să iubesc.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. cand cuvintele tac,eu continui sa plang . ma linisteste ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *