Blog

Scrisoarea a III-a – Iubire.

Dragă M,

Îți scriu din nou și de data aceasta fără vreo legătură cu scrisorile precedente. Nu știu totuși care problemă e mai gravă: neînțelegerea cu mine sau iubirea pentru el.
Știi foarte bine cât de fericită am fost și sunt alături de el, chiar dacă suntem doar prieteni. Știi de asemenea cât de tare îmi doresc ceva stabil cu el, dar asta nu depinde doar de mine. Nici nu știu dacă e bine ce fac sau dacă e normal ce se întâmplă cu mine. Parcă e prima dragoste și totuși ultima.
Totul e mult prea aprins între noi și fiecare continuă pe rând să pune paie și gaz pe foc. Ce se întâmplă cu noi? 
Suntem pe marginea Universului nostru, Univers clădit împreună în acest an de zile. Suntem făpturi ciudate care nu-și dezvăluie sentimentele. Pe scurt? Suntem fraieri.

Poate că orgoliul trage din ambele părți – și încă destul de tare- dar eu nu-mi doresc să se schimbe ceva. Poate, poate că o relație ne-ar distruge lumea și ne-ar îndepărta unul de celălalt. Poate că e mai bine pentru amândoi să rămânem așa cum suntem; trebuie doar să rămânem împreună.
M, trebuie să mă ajuți. Inima mea e cuprimsă de un dor sfâșietor, chiar dacă trupul meu e cuprins zilnic de îmbrățișarea lui caldă. Creierul meu nu acceptă despărțirea de câteva ore dintre noi și vrea să aibă parte de chipul lui mereu și mereu.
M, îl iubesc. Și nu doar spun asta. Chiar o simt.


Veșnica ta prietenă, 
Calipso.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Articolul tau mi a amintit de cartea Povestea unei pitulice.

  2. Nu stiu aceasta carte. Voi cauta un rezumat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *