Blog

Ai putea…

Ai putea, te rog, să mai rămâi la două vorbe? Hai, te rog, urcă-te în mașină. Afară e frig, uite, până și geamul vrea să înghețe iarăși. 

Hai să vorbim. Uită-te la stele. Când eram mică spuneam mereu că stelele au scrise în constelații răspunsurile la întrebările noastre. Uită-te spre ele, ce vezi? Ce zici?
Stai. Nu spune nimic. Doar stai aici, lângă mine și taci. Crezi că ai putea? Ai timp de așa ceva? Te rețin? Vreau doar un minut de liniște… Ascultă melodia asta în timpul ăsta. I-auzi și el zice te rog…așa că, te rog, stai aici. Mi-e bine aici în mașină. Pot să-mi iau câmpii în portbagaj și să plec, să evadez, măcar pentru puțin timp.
Vine Crăciunul. Ce-ți dorești? Eu vreau să vină Moșul. Anul acesta trebuie să cred în el din nou. Am nevoie de un cadou frumos de la el. Și de liniște. Și de ninsoare.
Ai putea să-ți imaginezi Crăciunul fără zăpadă? Eu încă sper că o să ningă, mai am o mică speranță pe acolo, prin suflețel. Nu se simte în aer că vine Crăciunul, știi ce zic? Tu simți? Nu mai e același lucru. Totul e schimbat.
E ok dacă deschid puțin geamul? E prea frig ca să ies, iar vântul îmi lipește părul de față. E ger, dar nu e ger de iarnă…e doar frig, nu e un frig de Crăciun.
Gata? Pleci? Deja? Ai putea să ieși repede din mașină? E frig afară. Și, te rog, ai grijă și nu trânti portiera.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.