Blog

Impresie buna.

In sfarsit! Suntem si noi demni de ceva. Noroc cu UEFA ca ne-au spus toti cetatenii Pamantului numele. Uite ca a aflat acum toata lumea de noi.
Am dat si noi dovada de ceva organizare si respect. Noroc de National Arena ca arata bine si ca a adus Romania in sfarsit in secolul 21. Vedeti ca se poate? Poate ca de acum Romania nu va mai fi etichetata si ingropata in manelism si meltenism. Poate ca acum toti cei care au fost in Bucuresti vor spune ca au vazut un loc curat si civilizat. Sa speram ca asta se va intampla.
La meciurile noastre de ce suporterii nu pot sta impreuna nici macar inaintea meciului? Ah, da, pentru ca sar unul la gatul altuia. Fireste. Asta e Romania!
Ei de ce au putut sta impreuna, s-au bucurat de venirea in Bucuresti impreuna, au cantat imnurile impreuna. La ei chiar se pot face lucrurile acestea. La noi se mananca de vii din priviri si se scuipa intre ochi.
De ce trebuie sa traim intr-o junga? De ce doar cand se petrece ceva important in tarisoara noastra ne purtam normal si nu ca la Zoo? De ce nu putem fi asa tot timpul?
De ce? Pentru ca traim in Romania. Mai mult de atat la noi nu se poate.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *