Blog

Inchide ochii.

Si asculta.
Unii o numesc metoda de relaxare. Unii visare. Eu? Nimic. Poate doar un moment de liniste, in care mi-as dori sa-mi pot auzi doar bataile repezi ale inimii. Sau poate nici macar alea.
Inchide ochii si priveste cu ochii mintii haul nesfarsit de intuneric. Lasa-te cuprins de mangaierea nemarginita a acestuia. E simplu. Trebuie doar sa crezi ca poti face asta. In rest totul vine de la sine.

Ignora lumea pentru un minut. Ignora telecomanda sau zgomotul masinii de spalat. Ignora-te chiar pe tine insuti! Doar lasa-te condus in bezna, o bezna parca desprinsa dintr-un locas sacru.

Ai timp berechet sa revelezi…la nimic. Asta in cazul in care nu te grabesti si nu iti consideri timpul foarte pretios. Este adevarat; toti trebuie sa pretuim timpul…dar oare nu meritam si noi un moment de respiro? Un moment in care sa ne adunam, sa ne reculegem si sa ne incarcam bateriile pentru momentul in care vom deschide iar ochii spre lumea asta nebuna.

Asculta-ma! Macar o data!…

…Inchide ochii si asculta linistea neintrerupta…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Astea sunt momentele pe care să le ai cu tine însăți.

  2. Da…macar atat poti incerca sa faci si pentru tine. Pentru ca in ultimul timp uitam de noi si ii punem pe cei din jurul nostru pe primul loc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.