Blog

E normal sa nu vreau o viata normala.

Poate ca o am deja! Si vreau o schimbare. Cum vrem toti, aproape in fiecare minut.
Daca faci ceva iesit din comun, lumea se uita. Gandesti?!? Sau mai bine intrebat, ganditi? De ce sa barfiti viata unei persoane? Adica…frate, daca el are 23 de exemplu si se linge cu o minora e strict problema lor. Dar voi nuuuu, hai sa vorbim de ei ca sa fie mereu ceva de „supt” din cuvinte.
Cum sa nu vreau o viata anormala? Cum sa nu vreau sa dau o flegma peste oamenii astia si sa stiu ca dispar?

Nu mai vreau o viata normala. Daca prietenii mei sunt sau nu normali, si daca imi sunt prieteni adevarati, atunci ar trebui sa ma accepte asa cum sunt.
Dar daca faceti chestia asta, sunteti niste ipocriti, fara suparare.

Nu vreau o viata normala. Vreau o viata nebuna si imperfecta. O sa fie mult mai frumoasa si plina de suspans.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *