Blog

Draga jurnalule,

au trecut clipele cele mai grele din viata mea de elev: examenele. Au fost note acceptabile si acum trebuie sa mai trec printr-un rand de emotii la repartitia aia idioata, a carui rost nu o inteleg. Ma rog…
Viata mea e schimbata. Nici eu nu mai stiu bine ce vreau si de la cine, dar stiu ca am langa mine niste persoane minunate care sunt gata sa ma sprijine mereu. Stiu ca am langa mine o a doua familie, o a doua casa in care e mereu liniste si cu care pot vorbi fara sa-mi pese ca „peretii” asculta.
Sunt undeva prinsa intre dimensiuni; stau si „orbitez” intre trecut si prezent, intre dragoste si ura, intre adevar si minciuni. Pe scurt, intre eu cea veche si eu de acum.
Atunci credeam in iluzii. Dulci iluzii care ma faceau sa uit de responsabilitati si placeri. Acum nu mai cred in nimic inafara de dragoste si sinceritate.
Pur si simplu consider ca daca le ai pe astea 2, atunci ai tot ce iti doresti. Atunci credeam ca visele raman doar vise si ca nu faci absolut nimic cu ele. Acum am inceput sa cred si sa le traiesc pentru ca sunt pline de dragoste. Pentru ca, macar intr-o iluzie optica a imaginatiei mele sunt iubita, sunt aparata, apartin cuiva.
Atunci ma chinuiam sa-mi ascund cu putinta sentimentele. Acum? Le spun in fata ca sa fiu eu cu constiinta impacata.
Am invatat multe de la viata. In fiecare zi intorc o alta pagina a acestei carti imense, in speranta ca voi gasi o propozitie dezvoltata care sa-mi schimbe din nou radical viata.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *