Blog

Sincronizare intre vieti.

Stau ghemuita la pieptul tau si zambesc de fiecare data cand simt respiratia ta jucandu-se in parul meu. Ma simteam mult prea bine alaturi de tine, eram fericita si ma bucuram de orice, ca un copil.
Nu a trecut mult timp totusi de cand ne stim. Pot numara lunile ce au zburat pe o singura mana. Dar uite ce se poate intampla intr-un timp chiar scurt!
Intr-un univers fara de sfarsit, intr-o continua teorie a haosului, ne-am gasit si am ales sa incercam ceva mai mult. Am ales sa trecem de la amici la prieteni, de la prieteni la iubiti. Am ales sa traim impreuna momente frumoase din vietile noastre palpitante.
Am ales sa ne sincronizam bataile inimilor.

„Give me all your love…<3"

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *