Blog

Without rulez!

Viata se invarte in jurul unor reguli. Bine, putini sunt cei care le respecta pe majoritatea, si spun asa pentru ca nu e nimeni care sa fie sfant si sa tina cont de toate. Nu inteleg o chestie: cine sau ce le-a inventat? Si care sunt rostul lor defapt pe fata acestei planete. Pentru noi, romanii cel putin, cam totul e legal: vezi cazurile cu etnobotanicele, crimele si violurile, defapt ce tot spun: pe scurt, stirile de la ora 5.
Frate, am o viata! Cine stie poate maine mor. Am 15 ani dar asta nu inseamna ca nu pot sa beau o bere acum sau sa ma apuc de fumat. Degeaba sunt foile acelea cu: NU SERVIM ALCOOL SI TUTUN MINORILOR. ‘ai sa moara ma-ta?!?! Chiar nu? Atunci stau si ma intreb de ce acum vreo…2 saptamani a reusit un prieten minor sa ia dintr-un magazin o sticla de JD. Ma rog…
Nimeni nu ia inseama regulile, pentru ca sunt de cacat pur si simplu. Nimeni nu o sa te opreasca pe strada sa-ti puna cutitul la gat si sa te intrebe: Ai respectat articolul 24 din Constitutie? Evident ca o sa spui ca l-ai respectat daca ti s-ar intampla asta. Pentru ca nu esti atat de prost pe cat pari, ca sa iti iei adio de la viata pentru un simplu articol.
Regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Totusi, indicat ar fi sa nu ai o plantatie de Canabis sub pat, sau vreo seringa cu Heroina aruncata in cosul de gunoi. Cine stie. Poate se vor trezi intr-o zi sa faca vreun control in fiecare casa in care sunt fumatori sa spunem. Automat daca mama sau tata fumeaza, se apuca si copilul. E exemplul luat „de acasa”.
Repet: am o viata; mi-o traiesc cat pot de bine si pot spune ca e chiar palpitanta. Dar asta nu inseamna ca sunt o fanatica si ca nu respect macar o regula. Asta nu inseamna ca o iau de capu’ meu, ca ma apuc sa injunghii oameni pe la spate pentru bani sau alte porcarii. Dar prin aceasta postare, vreau sa demonstrez ca daca e sa facem un sondaj, ne plac regulile cam 20% maxim si cam 10% le respectam.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *