Blog

Intrebari

Care pantofi? Care rochie? Cum sa asortez machiajul cu bratara? Ce poseta sa imi iau? De mult timp nu ma mai preocupa nimicurile astea. De mult timp nu sunt decat cu o mana de intrebari in minte, intrebari ce te au ca raspuns pe tine sau intrebari despre viata.
Vezi tu, a inceput sa-mi fie frica. Viata nu mai e usoara cum o credeam odata. Nu-mi da nici raspunsurile favorabile pentru intrebarile mele copilaresti. Nu-mi da niciun indiciu spre calea cea buna si ma lasa doar pe mine sa descopar iesirea din acest labirint.
Ce sa fac acum? Cum as putea sa-i spun ce simt? Oare se gandeste la mine sau inca o are in gand pe fosta prietena? M-a visat vreodata? Prostii. Sunt intrebari zilnice, intrebari de la care nu astept un raspuns. Pur si simplu. Intrebari pe care le-am pus de atatea ori incat m-am plictisit de ele; intrebari care au inceput sa doara.
Oare o sa mai deschid ochii maine dimineata? Exista o „cealalta lume”? Ce as face daca as afla ca am o boala incurabila? Unde sa fie oare acel gram de speranta in intrebarile acestea? Nu multi au curajul sa le puna, pentru ca nu multi au curajul sa infrunte in mod direct adevarul.
Eu incep sa nu ma mai gandesc la astea; nu vreau sa traiesc de parca as sti ca nu am sa mor. O stiu prea bine si nu pot amana la nesfarsit asta.

Care sunt intrebarile vietii tale? Cate nu si-au gasit raspunsul?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. O sa reusesc vreodata sa ma schimb? O sa ma placa vreodata? .. 😐

  2. O sa gasesti raspunsul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *