Blog

Doi ochi albastri

Când l-am văzut am ştiut că visam. Era atât de ireal de parcă aveam în faţă un înger.
– Cine eşti? l-am întrebat şi m-am apropiat de el de parcă îmi era frică să nu dispară.
Nu mi-a răspuns. Doar mă privea şi înainta spre mine. A ajuns în faţa mea şi a ridicat mâna dreaptă pentru a-mi prinde între degete o şuviţă ieşită din cocul bogat de pe creştet.
Simteam furnicături în tot corpul şi nu erau de la frică; nu-mi era frică, deşi trebuia să-mi fie.
– Nu contează cine sunt, mi-a răspuns într-un final, contează că sunt aici, acum.
S-a aplecat şi m-a sărutat pe frunte. Buzele lui păreau dulci ca mierea şi nu-mi venea să cred că fiinţa aceasta minunată era în visul meu.
M-am uitat pentru prima oară în ochii lui şi am îngheţat. Erau doi ochi albaştri, de parcă în ei erau sculptaţi fulgi de zăpadă. Am făcut o greşeaşă: când m-am uitat în ochii lui totul a început să dispară încet. El zâmbea trist când s-a îndepărtat.
Am deschis ochii. M-am ridicat din pat şi m-am dus la birou. Aseară desenasem pe o foaie doi ochi… erau albaştri.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

3 comentarii

  1. La doi ochi albastri ma gandesc si eu acum 🙁

  2. Atata timp cat nu suferi, e frumos sa te gandesti la ochii cuiva.

  3. Iubim suavitatea unui gest, idealul ochilor in care ne adancim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *