Blog

Scrisoarea a II-a – E târziu.

Dragă M.,

e târziu și totuși eu îți scriu. Sunt somnoroasă, tristă și fericită în același timp. Mă bucur că mi-ai răspuns la prima scrisoare; răspunsul tău mi-a ridicat moralul.
Mi-ai pus o întrebare la care nici acum nu cred că am găsit răspunsul. Cred că acesta este și motivul pentru care scrisoarea mea vine după mult timp de la primirea răspunsului tău.
M-ai întrebat de ce nu fac nimic în legătură cu el, având în vedere că îl iubesc atât de mult… Adevărul e că mi-e frică. A trecut atât de mult timp, timp în care am pus cap la cap mai multe lucruri până mi-a ieșit un plan, plan pe care niciodată nu l-am aplicat. De ce mi-e frică? Mi-e frică de reacția lui și poate de consecințe. Au fost atâtea clipe în care aș fi putut face ceva, încât totul mi se pare pierdut.
Cred că am făcut doar greșeli în tot acest timp. Dar știi ce? Într-un fel mă bucură și mă ajută să fiu mai puternică. Am reușit să învăț din toate greșelile mele și să le regret în același timp. Acum cred că e prea târziu ca lucrurile să se mai schimbe între noi.
Cred că așa trebuie să fie mai bine, deși inima îmi spune ferm că nu e așa și că mă amăgesc degeaba. Până acum mi-am ocupat mintea doar cu amintirile frumoase ce s-au întipărit în gândurile mele. Până acum am fumat în fiecare secundă nicotina din zâmbetul lui minunat pe care îl primesc zilnic. Până acum mi-am creat o obsesie, o dependență sau cum vrei să numești această „sete” de a vorbi cu el. Cuvintele lui mă țin în viață.
Dragă M., e târziu și genele încep să moțăie. Ce ar trebui să fac? Dacă sentimentele sunt așa puternice, de ce mă doare în același timp? Dar cu orgoliul lui cum rămâne? De ce nu arată nimic, chiar dacă simte?
Dragă M… Ce noapte lungă și rece va mai fi…

A ta rătăcită,
Calipso.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Nu trebuie să lași cuvintele să se uite.

  2. Am promis că nu voi lăsa niciodată cuvintele să se șteargă din memoria mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *