Blog

Povestea începe aici.

Am trecut printre tufele de trandafiri și m-am înțepat într-un spin. Am lăsat o picătură de sânge pe o petală albă și am plecat cu lacrimi în ochi. M-am gândit că a fost o greșeală să întorc spatele trandafirilor și să plec. Așa că am tras aer în piept, m-am întors printre ei și am luat totul de la capăt.

Știam că acolo avea să înceapă o poveste, dar nu credeam niciun moment că va fi povestea mea, povestea noastră. În timp ce mergeam printre diferitele nuanțe de roșu ale trandafirilor, am simțit cu adevărat pentru prima oară. M-am oprit o secundă și mi-am simțit pulsul în vene, ticăitul inimii în urechi și simțeam cum pereții plămânilor mei se dilată când respir. 
Respiram – în sfârșit – pentru cineva. Acum simțeam că trăiesc. Ce senzație plăcută!
De ce mă temusem oare prima oară? Era o picătură de sânge doar, o picătură care putea foarte bine să nu mă mai aducă înapoi în grădina aceasta frumoasă. Dar dragostea trebuie să treacă și prin spini ca să fie adevărată.

Povestea începe aici. Timpul trece, vara trece, dar frumusețea trandafirilor rămâne veșnică, exact ca în Frumoasa și Bestia. Zilnic trec printre trandafiri, îi mângâi recunoscătoare, pentru că ei m-au învățat ce e adevărata iubire.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *