Blog

Simplu: Carpat Bikers

E un subiect diferit față de subiectele pe care le abordez eu aici, dar sunt mult prea entuziasmată ca să nu povestesc.
Duminică am avut ocazia, plăcerea și chiar onoarea să cunosc o parte din gașca moto din Piatra. Câțiva oameni alături de pasiunea lor, motoarele.
Sunt mică. Și chiar dacă sunt mică, pot spune deja ceva despre oamenii ăștia pe care i-am văzut doar câteva ore. Sunt uniți, sunt amabili, sunt oameni care au o sclipire în privire când aud torsul unui motor. Îl recunosc pur și simplu, și știu când pe stradă trece unul de-al lor.
De mică m-au fascinat motoarele, și mereu mi-am dorit să dau A-ul înainte de B, și probabil asta o să și fac. Duminică am stat cel mai aproape de câteva motoare, unul mai atrăgător decât celălalt.
Mă simțeam ca un copil la raionul de jucării, dorindu-le pe toate. Îmi venea să țopăi, să țip, să plâng de fericire.
Dacă ajungi să vezi și pentru puțin timp un astfel de grup, realizezi din nou cât de crudă e lumea, și cum îi etichetează degeaba pe motocicliști. Toți avem câte o pasiune pentru ceva. Pasiunea lor o reprezintă motoarele.
Dacă o să aveți vreodată ocazia să-i vedeți, nu le puteți spune altcumva. Ei sunt Carpat Bikers-Piatra-Neamț.
Ei sunt modelul meu de Ce vrei să te faci când o să fii mare? Unul din familia moto.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Trebuie sa recunosc ca citind aceste ganduri asternute cu sinceritate,aici,ma simt profund miscat de impactul pe care il avem asupra celor care ne privesc ,,din afara''.Asa cum ne definea o alta persoana,candva…,,oameni frumosi cu suflete de aur''imbracati in piele,se vede ca pot fi descoperiti in adevarata lor plenitudine,si de cei care nu au nici o legatura cu motociclismul si care gasesc in noi adevaratii prieteni,soti,parinti,camarazi,protectori sau orice altceva decat ce parem pentru altii…Multumim,Denisa si iti promitem ca nu iti vom dezamagi niciodata increderea si simpatia pe care ne-ai aratat-o ! Voi,cei care veniti din urma,sunteti cei care vor trebui sa rastoarne proastele conceptii ale unor persoane care nici macar nu s-au sinchisit sa ne cunoasca inainte de a ne critica. Felicitari !

  2. Multumesc frumos! Sincer, chiar acum ma uitam pe net pe la motoare. Chiar vreau, cand o sa fac varsta, sa ma urc pe o motocicleta si sa calatoresc oriunde in tara, singura sau cu niste "frati" de club moto. Sunteti minunati! Si, ar trebui sa-mi fie frica de motoare. Dar nu-mi e, pentru ca stiu ca, daca Doamne fereste mi-e scris sa mor din cauza unui motor, destinul ma va urca oricum pe unul. Dar asta e ceea ce vreau sa fac pe viitor. Sa am o prietena care toarce, si aceea sa nu fie pisica mea ci o motocicleta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *