SuperBlog

Povestea lor începe într-o vară…

Când am luat hotărârea să-mi fac o nouă ştampilă, nu credeam că va însemna atât de mult pentru mine. Am mai avut două, pe care le-am folosit doar ca să îmi ştampilez cărţile, în loc de clasica semnătură de pe prima pagină. Apoi a apărut o nouă ştampilă de la Colop, o ştampilă care poate reprezenta ceva mai mult decât o pată de tuş lăsată pe o foaie.

Povestea ştampiluţei mele s-a născut acum câţiva ani buni. În Turcia. Cu o poză drăguţă în Istanbul, cu Moscheea Albastră pe fundal. Turcia a fost mereu a doua mea ţară, de ea mă leagă multe amintiri, şi-mi vine greu când mă apucă dorul să răsfoiesc albumele cu fotografii. Se întâmplă des să cad nostalgică şi să-mi amintesc de peisajele superbe din Istanbul şi să nu am nicio fotografie cu mine.

Acum mi-am personalizat printer-ul, şi am cu mine nu una, ci 2 ştampile cu 2 poze diferite.
Prima spune povestea croazierei de pe Bosfor. O seară frumoasă de iunie, un apus care luminează Hagia Sofia şi Moscheea Albastră într-un mod spectaculos. Această ştampilă o folosesc acum pentru a semna cărţile. Pe cărţi îmi rămâne o frumoasă pisică aşezată pe un teanc de cărţi.

A doua ştampiluţă are pe ea o imagine cu mine de când eram doar un ţânc de copil. Amintiri frumoase din grădina bunicilor mei. Eu, între flori, lângă un pitic de grădină mai înalt decât mine. Această ştampilă e mereu în geanta mea, oriunde aş merge.

Acum amintirile frumoase rămân păstrate într-un mod frumos şi unic. Nu mai trebuie să pun în portofel fotografii pe care să le am mereu cu mine. E de ajuns o ştampilă cu o singură imagine care îmi aduce în minte mai mult decât o vară, mai mult decât un an, ci chiar o viaţă întreagă.

Acest articol a fost scris pentru a treia probă din SuperBlog 2014.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. Faina ideea sa ai mereu o stampila cu tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *