Blog

Chestii minore…

Am spus chestii minore pentru ca toti avem parte de ele; din cauza lor ne distrugem nervii si prieteniile; din cauza lor ne izolam de ceilalti si ceilalti ne resping. 
Am trecut recent prin niste incaierari cu o fata pe care am ajuns sa o cunosc tot pe internet; toate au pornit de la cea mai buna prietena a mea. S-a schimbat, nu pot spune ca in bine, si e din ce in ce mai rau. Eu avand un temperament nervos, ma controlez foarte greu cand sunt „aprinsa”. Si pana la urma nu se merita, pentru ca mi-am mai distrus o legatura cu o persoana.
Ce alte chestii minore mai sunt care ne enerveaza? Notificarile de la Facebook. Ne vine sa spunem „La ce dracu’ mi-a trebuit mie Facebook?” sau cand mama ne ia o prajitura si noi am fi vrut sa ne ia alta si ii zicem „Ti-am zis clar ca o vreau pe aia!” Si asa ne consumam. De ce? Degeaba. 
Toti trecem prin chestiile astea minore care ne stau in cale si ajungem, asa cum fac eu acum, sa scriem pe un blog ca sa citeasca toata lumea, sau, in cel mai rau caz, sa ne inchidem in noi.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *