Blog

Diferente vizibile pe care nu le vedem!

Off… Nici nu stiu cum sa incep. Ma enerveaza… TOTUL! Oamenii care nu stiu sa faca diferanta dintre Paste si Craciun-pe tema religioasa spun- ca deh…asa stie tot romanu’ ca mancam bine mielu’ de Paste si porcu’ de Craciun; sau cand te uiti la doua persoane diferite si intrebi „Vai, dar sunteti rude?” e penibil! Si nu ne dam seama de asta pentru ca suntem prea ocupati sa-l pandim pe vecinu’ si sa vedem daca a fost la cumparaturi sau daca e imbracat ca ieri. Pe bune? Chiar ne intereseaza chestiile astea?
De ce nu putem pur si simplu sa stam o ora in oglinda si sa vorbim cu noi? De ce ne e frica sa ne cunoastem? Pentru ca atunci ar iesi la iveala diferentele dintre noi si intram in panica, pentru ca subconstientul nostru urla „E mai bun decat mine!”
Nu. Trebuie sa ne incheiem socotelile cu teama si sa ne dresam subconstientul. Pentru ca pana si niste gemeni sunt diferiti! Toti suntem! Suntem unici! Desi avem acelasi nume ca bunicu’ sau ca vecinu’ de la 3. Chiar ne pasa un detaliu minor?
Nu. Pentru ca avem propriul caracter si atat! E al nostru!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *