Blog

Inainte de „Apusul apusului”

Inainte de a continua mica poveste inceputa in „Rasaritul de apus!”, am de spus cateva lucruri.
In primul rand va multumesc voua, celor care acordati timp blogului meu! Sper doar ca nu va plictisiti cand il cititi. Va sunt recunoscatoare.
In al doilea rand: imi cer scuze daca mai am greseli de scriere, dar ideile mele vin scrise intai pe hartie si apoi pe blog, dar pe blog ajung de pe telefon si stiti foarte bine ca nu intotdeauna nimerim tastele corecte; abia seara vad greselile pe calculator.
In al treilea rand…nici nu mai stiu! Sunt foarte fericita pentru ca am multe vizualizari. Sunt fericita ca e cineva acolo, in fata unui monitor, si citeste ce scriu eu. Va multumesc!
Cum am ajuns sa scriu „Rasaritul de apus!”? Eram in masina. Si in stanga mea, soarele se pregatea de culcare. Si atunci mi-am lasat gandurile sa zboare catre persoana la care tin foarte mult.
Aceasta a fost mica mare paranteza din povestea mea. Va multumesc enorm!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *