Blog

Rasarit de apus!

Stam amandoi pe malul lacului si privim spre cerul nesfarsit. O pasare plapanda fuge cu intarzieri spre tarile calde. Doua lebede trec agale printre salciile ce se leagana in bataia vantului.
Te privesc in ochii tai adanci si caprui si vad infinitul! Un infinit de iubire de care nu cred ca o sa am parte vreodata.
Ma uit la tine si stiu ca nu ma vezi! Ma uit degeaba! Dar sper sa iti dai seama cat de mult tin la tine si poate…cine stie o sa ma intrebi daca vreau sa iesim!
Privesti locul gol de langa tine, loc in care stau eu dar tu nu ma vezi, si oftezi. Oare te gandesti la mine? Te uiti agale spre lebedele gratioase ce stau intre trestii si privesti…si privesti…si privesti.
Imi asez usor palma peste a ta si tu tresari. Simti acelasi fior ca cel care plutea intre noi cand ne- am intalnit prima oara?
Iti retragi usor mana, crezand ca mintea iti joaca feste. Ridici ochii si vezi cum rasare apusul…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *