Blog

Rafale de sentimente.

Toti trecem printr-o prima dragoste la prima vedere, toti trecem prin suferinte in dragoste, toti trecem prin emotiile si „fluturii din stomac”.
Pentru ca suntem diferiti, avem mai mult sau mai putin noroc in dragoste. Eu de exemplu plac mai multi baieti odata ,dar nu ma aleg cu niciunul! 
Sunt momente in care ne dorim sa luam o pauza, pentru ca ne-a parasit „persoana ideala” spunem noi; asta vine pe moment! Nu ne putem alege jumatatea de la 9-10 ani si sa spunem „sigur ne casatorim!”. Astea sunt doar jocuri copilaresti. Pana la 15 ani…cu totii am fost dezamagiti in dragoste macar o data, ca pana la 17-18 sa stam cu cineva si sa credem ca vom fi mereu impreuna si in pragul varastei de 19 ani, sa fim iar singuri. 
Lucrurile astea au un mers, un circuit pe care nu putem sa-l oprim! Trebuie sa iubim, dar sa scapam si o lacrima de tristete.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *