Blog

Amintiri frumoase.

In aceste amintiri frumoase intra si tabara de fotografie. Am cunoscut niste persoane minunate, cateva care imi citesc blogul si ma intreaba „Mai scrii?” si le sunt recunoscatoare. 

Am petrecut momente frumoase impreuna, dar si triste -mai ales cele in care intrau si baietii-. A fost o saptamana frumoasa, cu multe ore de fotografie, munca si pauza, comentarii de fotografii, jocuri si distractie. 
Am format o mare familie cu care inca tin legatura, mai putin cu picii de 7-8 anisori, si cu care inca impart amintiri frumoase. 
Cand a venit vremea sa ne imbratisam pentru ultima oara, ne-am spus ca ne vom revedea in urmatoarea tabara si ca vom face inca un „album” cu amintiri. 
Va multumesc ca imi sunteti prieteni si multumesc ca imi respectati efortul depus pentru acest blog.


P.S.: Pentru voi…Andreea, Ana, Rares, Luca, George, Andra, Teo…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. superb <3 imi e dor de tine :o3
    P.S.: continua sa scrii :]

  2. merci! si…iti e dor de mine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *