Blog

Unghii rosii si bufnite.

Sunt ultimele ore din 2011 si eu scriu pe blog? Slabe sanse de vreun cititor zilele astea.
Am intitulat „Unghii rosii si bufnite” pentru ca asa mi-a venit inspiratia: dimineata la 5; mi-am aprins blitzul de la telefon si mi-am vazut unghiile sangerii; langa telefon erau medaliinul si perechea de cercei cu bufnite.
M-am mai invartif prin camera si am zis „Sigur asta e noul meu subiect pentru blog! Ca deja nu am scris de o zi- doua.”
Totusi nu prea am ce sa scriu! Pentru ca e sfarsit de an, s-a acumulat oboseala si la mine…si poate noul an il incep cu subiecte interesante!
Pana la anu’ va doresc bucurii, distractie placuta si LA MULTI ANIII!!!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *