Blog

Secati de lacrimi

Ne amintim cu drag de momentele frumoase petrecute impreuna, de clipa in care ne-am vazut prima oara, de primul nostru sarut.
Ramanem doar cu amintirile. Drumurile noastre se despart aici, si nu ne mai putem uita in trecut…decat la amintiri…
Amintirile duc la lacrimi…lacrimi varsate zi de zi pentru orice amintire frumooasa.
Iti amintesti? Iti amintesti de clipa in care iti spuneam „Lacrimile sunt de argint! Nu le irosi pe nimicuri!”? Iti amintesti? Nu m-ai crezut! Si sper ca acum ai ajuns sa intelegi. 
Te privesc. Vad ca nu iti pasa. Nu te-ai mai uitat inapoi de cand ne-am ales drumurile. Nu conteaza. Poate voi fi acolo sa ma bucur de durerea ta cand vei fi exact ca mine……Secat de lacrimi…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *