Blog

L S D

NU RECOMAND „LSD” SI NICI NU FOLOSESC! DAR SUNT OAMENI CARE TREBUIE AJUTATI SI TRATATI! SI ASTA E POVESTEA LOR…

Inca o doza…acea pulbere alba…acum in corpul meu. Nu eram sigura daca eram deja dependenta sau nu. Stiam doar ca imi alina durerea.

Il vedeam pe el cand ma uitam in oglinda.
Il vedeam pe el in poza de pe birou. 
El era oriunde in jurul meu…traiam prin el.


Imi facea bine si rau in acelasi timp; rau…pentru ca aveam in minte toate amintirile neplacute…Ma panicam; reactie adversa.


Cand efectul prafului se ducea…eram confuza si agitata. Nu suportam sa stiu ca nu mai am in corp doza necesara si luam alta. Imi era teama ca o sa innebunesc, si o sa ajung sa ma sinucid…Imi era teama ca voi gresi doza si vor aparea acele iluzii inspaimantatoare…
Imi faceam rau singura si imi era teama.

Pana intr-o zi…cand totul s-a sfarsit…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *