Blog

Visul unei adolescente

„Visam ca totul va fi bine. Ca voi avea o relatie normala cu el si ca ne vom iubi pana la adanci batraneti.
Visam sa ajung la capatul infinitului, fara sa stiu pe unde sa intru.
Visam sa cunosc orice persoana, fara sa vorbesc cu ea.
Visam sa am o familie frumoasa si sa fim feriti de probleme.”
Acestea sunt cateva dintre miile de vise pe care le are o fata in adolescenta. Noi stam si ne gandim undeva intr-un viitor departat. Pot spune ca niciodata nu ne multumim cu ziua de maine. Si planificam…si visam…si cateodata, rezultatele ne distrug.
Singurele vise importante ale unei adolescente sunt in general legate de familie, de prieteni si bineinteles de iubit. Nu conteaza daca il avem sau il dorim foarte mult.


Si visam…pentru ca stim sa o facem si cu sufletul.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *