Blog

Indiferenta

Stiu ca daca citesti stii ca e vorba despre tine. Si sincer sper sa te miste macar putin cand citesti.
Erai speriata si cuminte cand te-am cunoscut. Acum esti impertinenta si vulgara.
Cand am inceput sa stam impreuna tu ai preluat totul de la mine: stilul meu, muzica mea, favoritii mei. Erai copia mea.
Mai tarziu ai inceput sa te schimbi. Ai inceput sa vorbesti vulgar in exces si sa nu ma mai bagi in seama. Incepeam sa nu mai fim cele mai bune prietene. Si ce e cel mai rau, preluai din caracterul altei persoane tot atat de vulgara si impertinenta.
Iarna trecuta, cand cineva mi-a aflat parola la messenger, au ajuns la tine, FIX la tine, doua adrese de mess, printre care si a tipului de care imi placea. Ce ai facut? Ai iesit cu el. Dupa a urmat fostul meu prieten; cand iti vorbeam de el tu spuneai ca e urat si ca nu ma merita; acum e dragut si vorbesti cu el. Si lista poate continua, draga mea. Cu multi alti prieteni.
Dar ce pot spune acum…Te voi trata cu indiferenta. Pentru ca, vezi tu, asta ar trebui sa te doara cel mai tare.
Nu vreau sa iti fac rau, dar trebuie sa te maturizezi…In sensul bun al cuvantului.
Voi fi indiferenta…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *