Blog

Post Mortem.

Te trezesti intr-un loc de un alb imaculat in jurul tau. Crunt,nu? Ori crezi ca te-au furat si te-au inchis in vreun ospiciu, ori ca s-a intamplat sa mori si ai ajuns in Rai. Slabe sanse pentru tine,nu?
**


Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca deja esti mort,nu? Sa stii ca esti rece, ca niciodata nu o sa ti se mai inroseasca obrajii cand esti sarutat, ca nu o sa-ti mai bata inima cu putere si ca respiratia nu se va mai accelera niciodata.
E un sentiment placut totusi. Sa stii ca odata ce ai fost urat toooooata viata, acum, deodata, e liniste. Dar ramane o intrebare: te plange cineva? Sau macar suspina? 
**


Ok, te-ai dus. Nu te mai intorci, asta e sigur. O sa ii veghezi pe cei dragi de undeva de sus? Chiar atat de „obosit” esti? Nici mort nu realizezi ca ai dus o viata de c***t si ca din cauza ca s-au permis prea multe tu ai murit. Din cauza LOR.  Ce crezi ca o sa faca pentru tine? O sa deschida anchete, o sa „se taraie” prin tribunale, o sa arunce banii pe fereastra ca intr-un final cazul tau sa fie inchis. Sa stii ca nu e atat de simplu sa fii mort pe cat credeai. Poate peste ani si ani si ani si ani siiiiiiiii….ani, o sa se redeschida cazul. Oricum nu ar mai conta. Toate anchetele erau „Post Mortem”, toate dovezile exact la fel. TU lipseai. Ultima piesa dintr-un puzzle al mortii. Un joc cu reguli sangeroase: castigi sau mori. 


Totul va fi uitat. Dar asta va fi viata ta…post mortem.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *