Blog

Hmmm… Nu chiar!

Traim. Realizam ca nu totul e cum vrem noi si ne amagim singuri. Traim intr-o agonie, intr-o depresie, mereu. Dar nu vrem sa o acceptam. Vrem sa o ascundem si sa stam pur si simplu si sa zambim.
Incercam sa ne desprindem de realitate si sa ne invaluim in propria noastra lume: o lume mai buna, o lume viu colorata sau chiar mai simplu: o lume doar in roz!

Visam. Frumos din partea noastra. Dar chiar merita? Hmmm…nu chiar. Pentru ca intr-o buna zi vom avea parte de un cosmar si vom dori cu orice pret sa ne ancoram in si de realitate. Totusi de ce o facem? Da, bine, pentru ca putem si pentru ca vrem. Dar… Daca asta e o necesitate? Daca suntem nevoiti sa visam? Atunci lucrurile nu s-ar schimba?…

Iubim. Pentru ca simtim nevoia sa mai fie cineva langa noi, chiar daca in cele mai multe cazuri suntem naivi si pierdem dragostea. Aceeasi intrebare: asta nu e o necesitate?

Sa ne gandim logic: am putea iubi fara sa visam?… Nu chiar. Am putea visa fara sa traim? Imposibil.
Vedeti?
E un circuit. Unul al naibii de complicat. Si traim pe muchie de cutit mereu: ….

…intr-o rara lume a iubirii si intr-o vesnica realitate imperfecta!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *