Blog

Asculta-ti inima!

Fiecare dimineata incepe cu un oftat; deschid ochii si ma gandesc la tine, si oftez. Mereu discutam despre diferite chestii, totusi vorbind despre acelasi lucru.
Nu exista secunda in care sa nu imi zboare gandul macar putin la tine; sa nu ma gandesc ce faci in momentul in care eu visez cu ochii deschisi sau daca te gandesti la mine si tu…
Ce ar fi daca timpul s-ar putea opri pentru noi? Cat timp ne-ar lua oare sa ne lasam dusi de val intr-o lume dincolo de o realitate imperfecta?
Mereu o singura intrebare: o sa te pot avea vreodata? Simpla intrebare…dar aparentele inseala. Dupa vin adevaratele intrebari: imi vei spune vreodata ca ma iubesti? Voi putea sta vreodata la pieptul tau? Ma vei tine vreodata de mana si ma vei saruta tandru?

Vreau sa te am langa mine; sa iti fiu aproape cand vrei sa vorbesti cu cineva sau cand pur si simplu vrei sa tii pe cineva de mana…

Doar asculta-ti inima…<3

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *