Blog

De ce iubim?

Intalniri, zambete, imbratisari, relatii, despartiri. Il poti numi cerc vicios. 
Totul incepe simplu: ne cunoastem intamplator, ca mai apoi sa imi ceri numarul de telefon si sa incepem sa vorbim mai mult.
Incepem sa ne vedem; la a doua intalnire deja iti faci curaj si ma tii de mana, ca la a treia intalnire sa ma saruti usor si tandru.
Totul decurge bine pana intr-un punct in care ori apare alta persoana, ori te bantuie amintirile. 
Atunci totul din jurul nostru incete sa se darame pana in punctul final in care ne luam adio si asteptam sa o luam de la capat cu altcineva.
Pentru ce sa suferim atat? De ce nu putem fi responsabili si nu ne putem tine de un singur lucru care pana la urma are doar o singura conditie: sinceritatea? E chiar asa de greu sa iubim sincer? Sa ne asumam asta? 
Dar pana la urma…
De ce iubim?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Ti s-a intamplat asa?
    Asta e in mare scenariu de film.
    Iubim pentru ca ne e frica de singuratate. Si nu ma refer doar la iubiti, ci si la prieteni.

  2. Dap… Mi s a intamplat. Dar nu intr-un mod chiar asa tragic. Dar pe aproape

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *