Blog

Ca doi straini.

Stiam ca o sa se ajunga la asta. Stiam ca intr-o buna zi, toate incercarile mele vor fi in zadar si ulterior uitate. 
Ma intrebam mereu daca sunt o ratata ca am ajuns sa respir usurata cand vad ca ai intrat pe mess sau alte prostii copilaresti. Mereu mi-am zis: Nu il lasa sa te intimideze! Nu te lasa calcata in picioare. Si pana la urma ce mi-a iesit? Absolut nimic. De ce? Pentru ca nici macar nu am fost in stare sa ma ascult pe mine.
Am devenit ca doi straini. Aproape ca nu mai vorbim, suntem amandoi din ce in ce mai schimbati…am devenit alte persoane.
As plange. Dar nu am de ce. Nu cred ca e un motiv destul de bun sa plang dupa un baiat, dupa ce multi mi-au spus sa am grija. Si pe buna dreptate merita sa sufar. Pentru ca m-am incapatanat si nu am ascultat.a
Am ales cu inima…nu cu creierul…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *