Blog

Fericirea- din ce in ce mai departe.

Cateodata stau si ma gandesc daca fac eu cate un pas gresit; sau poate ca spun ceva gresit. De ce nu merit macar o data sa fiu fericita?

M-am plans…AM plans…si probabil o sa o mai fac. Dar ce conteaza? Ce mai conteaza atunci cand simti ca pierzi totul? Nimic.

Nu stiu cum sunt alte persoane in aceeasi situatie; pot spune ca asta ma face putin egoista, pentru ca poate o alta persoana ar avea mai mult de suferit…mai ales fetele.

Poate o merit. Poate…Chiar am fost sau sunt egoista, imi doresc prea mult si nu ma gandesc la altii. Cine stie…Dar eu continui sa sper ca intr-o zi totul va fi bine si o sa-mi gasesc si eu fericirea; adevarata fericire.

Pana atunci…o simpla intrebare. Si baietii plang cateodata,nu?….

…Si fetele plang pentru ei,nu?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. ..Si fetele plang pentru ei,nu?

    nu ar trebui sa o faca

  2. Ai dreptate. Nu ar trebui. Nu toate o fac. Dar cand isi dau seama cat de toante au fost sa o faca regreta. Advarat? Apropo…imi place blog'ul tau

  3. adevarat, 🙂 oricum, numai din greseli si din lacrimi…. si din nopti nedormite invatam sa fim tari.

    Multumesc asemenea. 🙂

  4. Asa e. Dar o sa vina si ziua in care ei vor alerga dupa noi si se vor tarî in fata noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *