Blog

Fake!

Si da! Chiar mi s-a intamplat!
Eu nu inteleg cum de multi dintre voi nu va saturati sa folositi pozele si datele altor persoane. Chiar atat de idioti puteti fi?
Incetati cu asta! Nu e amuzant deloc sa va dati drept cineva si sa-i faceti probleme acelei persoane.
Probabil o fata care nu are ce face mi-a luat poza chiar de aici de pe blog; sau poate de pe pagina de Facebook a blog-ului. Acesta e un mesaj pentru tine: CAT DE NESUFERITA POTI FI INCAT SA COMENTEZI, CU POZA MEA LA PROFIL, PE FACEBOOK-UL OAMENILOR? NU ITI DAI SEAMA CA ITI FACI SI TIE RAU PENTRU CA SE VA AFLA CINE ESTI? CHIAR TE CREZI ANONYMUS??
Imi pare rau ca se ajunge la chestiile astea. Sunt persoane care chiar nu realizeaza ca pot strica o prietenie intre niste persoane sau chiar mai rau.
Daca tot aveti probleme cu o persoana, de ce nu ii spuneti in fata?
Nu va faceti decat rau.
Sunteti plini de voi.
Sunteti niste singuri!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. mi passion nu tre sa te enervezi;o! ti`am zis , e ok , esti deasupra lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *