Blog

Iluzii nemuritoare intr-o viata limita!

…Nici nu stiu cum sa incep ca sa ajung unde mi-am propus: cu tot ce ma sperie pe mine sau lucrurile comune care ne sperie?
Multe nu prea sunt; dar prima e intotdeauna moartea. Imi vine sa rad. Cand ajungem parinti si ne mor noua parintii, le spunem copiilor nostri ca s-au dus la Doamne Doamne. Cand suntem mai in varsta incepem sa ne rugam: Nu ma lua,Doamne. Vreau sa prind varsta lu’ mama. De ce? De ce ne e frica de o chestie absolut normala? La o adica…de asta ne si nastem. Ca sa trecem printr-o viata frumoasa sau deprimanta si sa murim.
A doua chestie…Hmmm…Orice boala. Normal; ne rugam la Doamne Doamne sa ne vindece in timp ce noi, in continuare bagam in noi ceva gen ceafa de porc cu cartofi prajiti, fumam de ne iese fum si pe ochi si bem pana ajungem in coma. Serios? Si ne mai e frica de asta? Jalnic.
Cred in Dumnezeu. Desi nu multi oameni o mai fac in ziua de azi. Stiu sa merg la biserica cand pot, inca fac religia in scoala, dar nu bat cruci la fiecare colt de strada pentru ca stiu ca daca e sa ma ajute o face pentru ca stiu sa cer cu limite si din suflet.
Sunt foarte calma si imi astept sfarsitul cand o veni.

 Constientizez ca sunt un simplu trecator prin viata, ca sunt doar un om cu aspiratii nemuritoare intr-o viata cu sfarsit.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *