Blog

Spirala mortala

O lume; una doar in alb si negru, cu jocuri periculoase si indivizi dubiosi.
O lume; una in care timpul nu sta pe loc nicio secunda asa cum iti propui, ci fuge cat mai repede.
O lume; una in care agonia si tristetea, ura si disperarea sunt punctul G al propozitiei.
Frumoasa descriere,nu? Si foarte scurta si usor de retinut. 
Totul e un joc. Nu prea pare, dar vin momente in care suntem strafulgerati de ideea ca ne invartim in jurul cozii. Urat..dar adevarul doare. 
Ne ascundem de prezent; fugim cat mai departe de trecut si totusi…niciodata nu suntem prezenti in momentul vorbirii. Nu suportam sa dam nas in nas cu realitatea pentru ca stim ca ne invarte, ne ameteste si apoi ne doboara. 
Viata noastra e ca o spirala. Incerci sa stai pe loc dar te invarti si te invarti…si cazi intr-un gol, temandu-te pana si de propria ta umbra. De ce fugim? De ce continuam sa ne ascundem de ceva de care o sa avem parte cat traim? De ce ne e frica?
Totul e simplu si cu logica: ne temem pentru ca stim ca nu putem face fata la tot. Stim ca intr-o zi o sa cedam, o sa cadem si nimeni nu ne va mai putea ajuta sa ne ridicam. Suna nasol. 
Intr-o lume de oameni, care e principala frica? Persoana de langa noi. Un animal face rau pentru ca e nevoit; asa isi face rost de mancare sau se apara. Dar omul? De ce ucide, fura, ia fericirea de pe fata unor persoane ranind o alta draga lor? Pentru ca poate. 
Asta e singurul raspuns aproape rational. Asta e ceea ce pe noi ne ucide. O viata! Pentru ca nu avem habar cum sa o luam, sa o traim, nu stim sa o intoarcem pe toate partile si sa o analizam din toate colturile. Pentru ca ne e frica.
…Si cand te gandesti ca ne mintim singuri pana si cu speranta ca intr-o zi vom fi altfel…
Vom fi mereu prinsi intr-o spirala. 

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *