Blog

Ai o multime de posibilitati si tu alegi gresit.

Mda… Asa e. Sunt sigura ca nu sunt singura in situatia aceasta. Ce propun? Sa ne adunam toti si sa plangem in batistute.
Dragostea asta… Iti inchide atat de multe drumuri! Si asta chiar daca stii ca sentimentul nu e reciproc. Eh si ce? Trebuie sa perseverezi, sa lupti pentru a-ti implini scopul si sa speri, nu?
Ai o multime de posibilitati si te arunci cu capu’ inaite! Spre una de la care nici nu stii daca vei primi ceva. Sau daca macar are rost.
Candva cred ca o sa-mi para rau. Ca nu am profitat de variante. Dar pentru moment nu pot renunta la ce mi-am propus. Nu ma lasa nici creierul si nici inima. Nasoala situatie, nu?
Voi ce a-ti face in locul meu? Astept ceva sfaturi.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *