Blog

Aleasa.

Momentan nu. Momentan sunt o simpla fatuca de 15 ani, care viseaza la ceva ce nu e prevazut in viitorul apropiat.
Incep sa gandesc sinistru despre multe chestii, nu neaparat legate de viata mea. Adesea e jenant. Dar mereu concluzia ajunge in acelasi punct: tu.
Nu sunt aleasa. Nici in trecut, nici in prezent. Poate nici in viitor. Nu garantez ca voi avea vreodata ocazia sa te ating asa cum imi doresc. Sau sa te sarut…
Nu sunt aleasa pe planul asta. Poate nu o sa fiu niciodata. Dar am alte calitati, alte persoane m-au ales in alte domenii, sau chiar eu.
Nu imi doresc sa te domin. Din contra, vreau sa fiu dominata. Vreau protectia, iubirea, dominatia ta. Vreau sa stiu ca apartin cuiva si ca depind de acea persoana.
Vreau sa stiu ca macar putin contez pentru cineva. Ca sunt aleasa sa fiu fericita.

Macar putin…
…macar o data…
Aleasa…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *