Blog

Departe de lume

Dintr-un colt indepartat privesc totul; privesc lumea. Niciodata nu mi-a placut sa fiu in centrul atentiei; mi-a placut sa stau si sa analizez in parte fiecare persoana, sa stau si sa o citesc. 
Privind acum in trecut, realizez cat de diferiti sunteti intr-un timp atat de scurt. Realizez ca va trec toate visele prin fata ochilor fara ca macar sa va pese de asta. Desi voi erati candva cei care imi tot repetati sa continui sa visez pentru ca merita sa o fac. Si eu asta am facut; v-am ascultat pe voi.
Ruxandra Radulescu Photography
http://www.facebook.com/RuxandraRadulescuPhotography

Sunt departe de lume si stiu asta. Sunt o persoana libera, exact ca tine, care e stapan pe propria viata. Traiesc in lumea mea! Daca nu ai chef sa ma intelegi apasa te rog „X-ul”. 

Toti avem o lume a noastra. Doar ca incercam, mai mult sau mai putin, sa ne integram in lumea aceasta comuna numita Terra. Rezultatul? Nu prea ne iese.
Sunt departe de lumea voastra! Coltul rezervat mie e plin de critici si comentarii la adresa voastra: modul de a vorbi, de a va imbraca, de a gesticula. Am dreptul sa fac asta. Toti avem dreptul sa o facem. Dar poate doar eu am curajul sa exprim liber ceea ce gandesc. Si pentru asta voi va „ofticati”.
Incerc sa inteleg cum puteti supravietui. 

Eu una ma bucur sa stau deoparte si sa privesc totul ca pe un film. E linistitor si cateodata frustrant. Dar m-am obisnuit deja cu chestia asta. O fac zilnic si e ceva diferit fata de ce faceti voi.

Ma bucur ca sunt diferita. Ma face puternica gandul ca va cunosc mai bine slabiciunile pentru ca va analizez mereu.

Intotdeauna departe de lume; niciodata cu fata spre voi.

Niciodata aici.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *