Blog

Scuze.

Daca as sta fata in fata cu voi, cred ca nu as avea curajul sa va privesc in ochi. Mai ales daca stiu ca imi cititi blog-ul.
Nu am mai scris de aproape o saptamana…recunosc si imi pare rau.
Am avut niste probleme; si sigur ma intelegeti. Trebuie sa spun doar un cuvant: parintii.
Mai bine spus mama, dar parintii e rezonabil. Eu una m-am saturat sa fiu „monitorizata” in fiecare secunda, sunata din 10 in 10 minute si in cazul in care sunt in ora, primind mesaje din 10 in 10 minute.

Am o luna grea. Sunt aproape de examen si incep si tezele. Incerc din rasputeri sa scriu macar la 2 zile. Dar nu promit.

In schimb pot promite ca in vara o sa fiu macar la 2 zile cu voi, aici.

XoXo:* >:D<

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *