Blog

I need another story…

De cateva luni, viata mea e intr-o schimbare continua. Nopti nedormite, nopti de gandire in care am ragazul sa-mi pun cap la cap sirul incurcat al vietii.
Vreau o poveste noua. Oameni noi in ea, anturaj nou, grupuri noi. Vreau sa incep o viata noua, fix cu ultimele luni din viata mea veche. Au fost minunate, alaturi de cateva persoane de incredere.
De ce am nevoie de o poveste noua? Pentru ca m-am saturat de toate persoanele din viata mea care mananca c***t. M-am saturat de cei care se baga fara sa se gandeasca in viata mea, de cei increzuti si fitosi. De cei care nu au o viata proprie si distrug alte vieti.
Asta e o poveste. Si e povestea mea. Eu sunt regizor, scenarist, make-up artist. Voi sunteti doar niste actori. Niste angajati care faceti parte dintr-un film. Filmul meu.
Vreau o poveste noua! Una in care nu exista lacrimi decat de fericire, unde raul este reprezentat de o ceata neagra ca in desenele animate. Defapt… Vreau ca viata mea sa fie un desen animat! Vreau sa fie doar fericire si bucurie…
Stiu. Probabil spuneti ca sunt naiva. Asa o fi… Dar m-am saturat pur si simplu. De exemplu, scriu asta in clasa. Cand teoretic ar trebui sa facem exercitii la engleza pentru ca maine avem examen. Eu am facut ceva si mi-am permis sa scriu pe blog. Ca stau in liniste, avand in vedere ca la clasa de langa noi este cursul festiv la a 12-a. Ce fac restu’? Zbiara, urla, trantesc, danseaza. Pe scurt haos. Mnah… Nu vreau sa intru in detalii pentru ca sunt sigura ca macar un coleg imi va citi postarea. Si nu vreau sa-i judec. Dar pentru orice eventualitate, un simplu mesaj: ABIA ASTEPT SA SCAP DE VOI!!!!!

„I need another story
Something to get off my chest
My life gets kinda boring
Need something that I can confess…”

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Iti ador blogul.

  2. Iti multumesc mult:*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *