Blog

Nu e nimeni pe drum…

Nu e nimeni pe drum, nimeni in viata mea. Sau daca e nu stiu eu ce sa fac.
Totul e pustiu in jur. Totul se decoloreaza si culorile calde ajung sa fie doar alb cu negru. Ca un minunat desen facut cu carbune. Dar, din pacate, chestia asta nu e o simpla foaie de hartie. E o traire. O stare de spirit.

Nu simt nimic. Ca si cand cineva mi-ar fi facut o anestezie. Sunt…amortita; inghetata, cu tot: sentimente, miscari, zambet…

Astept ziua de maine…Poate o astept atat de mult pentru ca stiu ca voi fi tot singura, deci aceasi rutina. Nimic nou. Poate doar putin praf in plus in decor si niste panze de paianjeni pe la colturi. Sau poate o astept pentru ca realizez ca nu o mai prind.
Nu ar fi o chestie chiar iesita din comun. Doar sunt muritoare. Viata mea nu difera cu mult de a voastra. Doar ca din ea fac parte mult mai putini oameni decat ar fi normal…oameni pe care eu ii iubesc.

Dar zi…nu e nimeni pe drum. Nici nu cred ca a fost cineva vreodata. E prea multa graba care acopera lumea asta. Adevarul doare. Dar asta e.

Nu e nimeni. Nicaieri. Nicicand. Niciodata.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *