Blog

Memorii.

Amintiri peste amintiri, toate revenindu-mi dintr-o data in minte.
Sunt parca bantuita de trecut prin prezent. Am mici fragmente de trairi in fiecare secunda a prezentului. Nu trebuie sa le vad ca sa imi dau seama ca sunt prin preajma. Trebuie doar sa le simt.
Sunt multe amintiri placute; multe dintre ele vreau sa le arunc pur si simplu in cel mai indepartat colt al mintii mele, fara sa-mi doresc sa le scot de acolo vreodata. De ce? Pentru ca pur si simplu nu simt nevoia de ele, inca o data prin viata mea si-asa aglomerata.
Un ceai cald m-ar linisti si m-ar aduce cat de cat cu picioarele pe pamant. Dar nu de asta am eu nevoie acum.
Am nevoie sa-mi descopar adevarata personalitate. Sa-mi descopar secretele pe care le-am ascuns pana si de mine si sa ma gandesc la diverse lucruri asupra lor. Vreau sa izbucnesc si sa iau decizii. Am nevoie de noi decizii in legatura cu persoanele din viata mea. Trebuie sa ma lepad de prieteni pentru a-mi afla dusmanii. Trebuie sa renunt la iubire pentru a afla de unde vine si ce este ura. Si pot afla doar din memorii…

Daca ar fi atat de simplu pe cat pare, probabil ca deja as fi in toiul fericirii. Dar nu e asa. Incerc sa ma descarc scriind dar simt ca nu ma ajuta aproape cu nimic. Prea multe amintiri. Prea multe lacrimi si prea multa suferinta. Prea putine sperante si prea putine alinari.
Vreau sa tip, sa lovesc. Sa-mi urlu durerea. Sa ma ucid plangandu-mi suferinta. Sa zambesc intr-un pact cu ura. Sa pot sa rup trecutul in doua ca pe o foaie si sa ii dau foc cu o bricheta.

Sa-mi pot pierde memoria cand clipesc.

 Si sa stau pentru 10 minute intr-un crancen somn al mortii…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *