Blog

Nu-mi aduc aminte…

…de unde vin. Cine sunt.

Tot ce stiu e ca sunt o visatoare, care cere mai mult decat poate primi. Stiu de asemenea ca sunt o persoana de incredere-dupa cum spun unii- si o prietena buna.

Atat.

Vreau sa aflu mai multe despre mine. Vreau sa ma regasesc in amintiri asa cum sunt eu. Sa ma caut, sa ma amenint, sa ma cert pentru erori facute.
Vreau sa visez in continuare la ziua de maine care tine deja de trecut. Vreau sa ma gandesc la viitor ca la prezent. Vreau sa am o lume a mea, ca un parc de distractii, in care sa nu poti intra decat cu invitatie.

Vreau sa-mi aduc aminte toate astea. Sa-mi treaca din nou prin cap amintiri din viitor. Sa-mi pot aduce aminte ziua de maine.
Sa-mi amintesc ziua in care te-am cunoscut si sa ma apuc de plans de fericire.
Vreau sa nu-mi aduc aminte un lucru totusi: vreau sa uit total de persoanele care imi stau in cale. Vreau sa-mi aduc aminte cum sa trec prin ele ca sa ajung la tine.

Nu-mi aduc aminte…
…de unde vin. Cine sunt. Incotro merg…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

6 comentarii

  1. Nici nu-ți mai bate capul, totul vine de la sine oricum.

  2. Asa e. apropo…tu imi citesti blog-ul zilnic?<3

  3. Când scrii, da, de ce nu?

  4. Ma bucur atunci<3. Sper doar ca in mare esti de acord cu mine.

  5. Nu sunt neapărat de acord cu tine, pentru că fiecare are părerea lui. Îmi place să te citesc pentru că îmi aduc aminte de mine și de naivitatea mea. Iar dacă vreodată vei avea probleme, mă refer, în special, în ceea ce se va subînțelege din posturile tale, voi fi întotdeauna aici să-ți ofer un sfat 🙂

  6. Iti multumesc! O sa tin minte unde te gasesc:*!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *