Blog

Sa nu te-ncrezi in mine!

Niciodata.

De ce? Poate pentru ca nimeni, dar nimeni nu va putea vreodata sa ma cunoasca. Nu va avea destula rabdare cu mine. Toti sunteti la fel. Toti mergeti pe acelasi tipar. Toate suntem la fel. Toate spunem aceleasi minciuni intelese doar de noi, niciodata de ei:
1) Nu sunt geloasa.
2) Sunt bine!
3) Gata! S-a terminat totul intre noi!
4) De azi nu ma mai gandesc la el.
Si lista poate continua.
De ce fac fetele asta? Pentru ca vor atentie. Pentru ca s-au saturat sa placa tipii buni, dar prostuti, care nu au curajul sa faca primul pas.

**

Sa nu te-ncrezi in mine! Nu stiu daca ai sau nu destula incredere in mine. Nici nu cred ca vreau sa gasesc raspunsul. Vreau doar sa stii atunci cand mint, vreau ca in acele momente sa-mi zambesti si sa intri in joc.
Stiu ca probabil nu iti convine asta. Nii mie nu mi-ar conveni. Dar sunt una dintre ele si imi cunosc drepturile. Tu esti unul dintre ei si le cunosti pe ale tale.

Nu e greu. Cateodata nici eu nu ma cred. Pentru ca nu am destul curaj sa o fac. Dar puteti reusi. Minciuna e acum un lucru din capul listei de lucruri rele, evident de la coada; capul listei de la coada.
Acum poti face ce vrei: sa risti totusi sau doar sa citesti asta superficial si sa treci peste. Si sa nu te-ncrezi in mine!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Ar trebui tu, în primul rând să ai multă încredere în tine, oamenii aleg singuri dacă au sau nu în tine:)

  2. Incerc sa am incredere in mine. Nu prea imi iese cateodata. Cateodata am prea multa. Si incerc sa gasesc un echilibru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *