Blog

Visez. Traiesc. Plang. Iubesc.

Viata mea se bazeaza pe vise, in proportii ridicate. Asa simt eu ca e mai bine pentru mine: sa stau intr-o lume a mea, din care sa nu vreau niciodata sa ma trezesc. Intr-o lume ca aceasta pot avea tot ce imi doresc: de la familia perfecta, pana la prietenii minunati. De la un simplu suras, la adevatara afectiune…

Nu pot sa spun ca in viata mea nu am parte de asa ceva. Dar nu-mi ajunge. Nu sunt egoista, sau mai bine spus nu din toate punctele de vedere, dar pur si simplu vreau mai mult. Imi doresc mai mult; pentru ca e loc de mai mult.
Traiesc. Nu sunt una din acele persoane care au un zambet fals intiparit pe fata, care dupa ce ai stat de vorba cu ea 5 minute, vrea sa dispara cat mai repede si sa se retraga undeva sub o patura, departe. Imi traiesc viata cat de bine pot, fara sa irosesc macar o secunda din ea. Asa ar fi corect, nu?
Plang. Aproape in fiecare zi. Groaznic. Poate unii cred ca sunt in vreo depresie sau ceva. Nu…Asta e modul meu de a-mi exprima sentimentele, trairile. Plang daca sunt fericita; vars cate o lacrima de tristete, una de dragoste, una de nervi. Plang pentru ca e un mod de a ma exprima inafara de cuvinte.
Iubesc. Pentru ca pot si pentru ca ar fi necesar. Macar o data-n viata. Nu inteleg cum oamenii -nu toti- pot fi singuri. Bine, si eu stau singura cateodata, dar am nevoie de o persoana aparte, speciala, care sa fie mereu langa mine. O persoana care sa imi cunoasca toate secretele si care sa ma inteleaga si sa ma sprijine de cate ori am nevoie.
Pana la urma…Viata e o poveste. Imi plac povestile. Sunt frumoase de citit. Si de ascultat. Totusi, sunt un simplu copil. Un simplu copil dependent de povesti cu final fericit…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.