Blog

Altfel

Eram numita asa de catre toti. Nu imi pasa. Imi traiam viata la maxim si cu parerile lor, nu bune la adresa mea.
Eu eram…eu. Aceeasi fata cu ochi verzi, bruneta, cu aceeasi ochi machiati cu tus negru si creion strident.
Si ce daca nu eram acceptata? Eu eram multumita unde eram si cu cine. Imi placea singura. Imi placeau momentele de liniste deplina de care aveam parte. 
Imi placea sa ies in oras, sa ma imbrac ciudat si sa se holbeze tot omu’ la mine. Incepusem sa ma obisnuiesc cu ideea ca toti ma vedeau o ciudata cu probleme psihice.
Vezi tu, toti suntem ciudati. Tu ca ma faci pe mine ciudata, ca nu-ti vezi de viata ta si ma critici pe mine. Ei pentru ca se uita ciudat la mine, chiar scarbiti, in loc sa se gandeasca cum arata ei imbracati in hainele alea lalai.
Atata stiti: critici, comentarii, barfe. 
Nu va dati seama ca o persoana arata fizic mai prost ca voi, dar spiritual va intrece de cateva ori bune numarate pe degete.
Nu intelegeti ca sunt altfel.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *