Blog

Only just a dream

Anticipam diverse lucruri, care mai de care mai rele. Nu vedeam decat partea goala a paharului, care in acele momente nu era prea plin. Imi faceam sperante desarte, imi faceam iluzii si in acelasi timp credeam ca se poate, desi pe zi ce trecea imi pierdeam speranta. 
M-am schimbat. Intr-o singura ora am vazut trecand prin fata ochilor ultimele 3 luni…luni petrecute cu tine. Ai avut o oarecare influenta asupra felului meu de a fi; nu asupra felului in care gandesc, desi ai incercat.
Vorbesc la trecut, nu? Pentru ca prezentul nu poate fi comentat, pentru ca nu mai are un rost.
Am totusi orizonturi largi, dar imi e frica sa le strabat. Inca sunt prinsa in vraja visului care totusi a apus…S-a terminat.
A ramas doar un vis. Nimic mai mult. Nimic nu a fost si nimic n-o sa fie. 

Imi e frica de ce va urma. E tare greu cand nu stii la ce sa te astepti.
Voi ramane totusi prinsa in magia visului in care credeam…<3

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *