Blog

Different

M-am schimbat…Nu pot sa spun ca in bine, pentru ca am toane. Nu pot sa spun in rau pentru ca am ramas in mare aceeasi.
S-au intamplat multe lucruri in viata mea, intr-o perioada poate mult prea scurta; nu am avut mult timp sa ma ocup de blog-uri, stiti si voi ce scandal a fost cu Evaluarea Nationala de la clasa a VIII-a. Acum ca toate au trecut si ca urmeaza doar admiterea o sa-mi fac mult mai mult timp de stat cu voi.
Ma simt altfel, eu fata de mine. Am senzatia ca m-am departat de propria-mi persoana, ca si cum, acum suntem 2 persoane: eu si constiinta mea. Si nu ne intelegem asa bine, nu acum.
Am avut multa presiune pusa pe mine, multe raspunsuri negative primite de la persoane dragi, multe lacrimi scurse pe variante de examen, multe zambete ale celor din jur din care mi-am tras energia; dragoste pierduta si castigata de multe ori.
Vreau mai mult de la viata; vreau mai mult de la mine si mai mult de la voi. Vreau sa nu va sfiiti sa comentati la postarile mele. Am nevoie de critici! Am nevoie de impresii pentru a sti unde sa mai finisez ce am inceput. Am nevoie de voi. Poate acum o luna de zile nu gandeam asa. Poate atunci ma bucuram doar de numarul de vizualizari care era in crestere pe zi ce trece. Dar acum nu mai vreau doar asta. Vreau…ceva in plus. Vreau suflet pus in acest blog, suflet care sa nu vina doar din partea mea, ci si din partea voastra. 

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *